• T: +30 211 4020557 - email: info@upgreat.gr

Upgreat Hospitality

Η Upgreat Hospitality αποτελεί μια σύγχρονη εταιρία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, που στοχεύει στην οργάνωση & αναβάθμιση Ξενοδοχείων και Τουριστικών καταλυμάτων. Δημιουργήθηκε με τη σύμπραξη μιας ομάδας έμπειρων επαγγελματιών από το κλάδο του Τουρισμού, των Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών και της Ηλεκτρονικής Τεχνολογίας.

Μέσα από τις παρεμβάσεις μας επιθυμούμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους Ιδιοκτήτες και τους Διευθυντές Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων να αναβαθμίσουν την προσφερόμενη εμπειρία φιλοξενίας, δίνοντας ταυτόχρονα προστιθέμενη αξία στην επιχείρησή τους.

Που απευθυνόμαστε

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Upgreat Hospitality αφορούν

Ιδιοκτήτες και Διευθυντές ξενοδοχειακών μονάδων οι οποίοι επιθυμούν:

• Να οργανώσουν και να αναβαθμίσουν την επιχείρηση τους
• Να διαχειριστούν με αποδοτικότερο τρόπο τους διαθέσιμους πόρους τους
• Να αυξήσουν τα έσοδα και το περιθώριο κέρδους της επιχείρησής τους

Επενδυτές οι οποίοι αναζητούν το συνεργάτη που διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία να τους οδηγήσει στην πιο αποτελεσματική επιχειρηματική απόφαση

Πως εργαζόμαστε

Διαθέτουμε μια έμπειρη ομάδα επαγγελματιών με βαθιά γνώση του Ξενοδοχειακού Κλάδου και ειδικότερα της Ελληνικής Τουριστικής αγοράς.

Παρακολουθούμε τις διεθνείς εξελίξεις και τάσεις και λειτουργούμε μπροστά από τον ανταγωνισμό

Ο ρόλος μας δεν περιορίζεται μόνο στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, αλλά προσανατολίζεται στη δράση, μέσα από το τρίπτυχο καταγραφή-ανάλυση-πρόταση (πλάνο δράσης).

Το όραμα μας

Στοχεύουμε στην πραγματική αναβάθμιση όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών, η οποία θα παράγει οφέλη τόσο για τον ξενοδόχο όσο και για τον επισκέπτη.

Όραμά μας είναι η παροχή μιας πραγματικά υψηλού επιπέδου εμπειρίας φιλοξενίας.

Με τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε στην προώθηση του μηνύματος της αξίας του ποιοτικού Ελληνικού Τουριστικού προϊόντος.

Η ομάδα

Μιχάλης Φώλας

Marketing Manager - Co-founder

Μετά από μια δεκαετία σε θέσεις ευθύνης σε Χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς, ο Μιχάλης αποφάσισε να συνδυάσει την εμπειρία του στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και το σχεδιασμό χρηματοδοτικών προϊόντων, με τη διαχρονική επαγγελματική του φιλοδοξία: Την αποκλειστική ενασχόληση με τον τουριστικό κλάδο και την ενεργή συνεισφορά στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Θανάσης Σαρέλλας

Commercial Director - Co-founder

Συνδυάζοντας γνώσεις παραγωγής, πωλήσεων και συμβουλευτικής στη βιομηχανία τροφίμων, τον κλάδο υγείας και τον τομέα των υπηρεσιών, αλλά και ως Αξιολογητής (Lead Auditor) συστημάτων διαχείρισης και ξενοδοχειακών καταλυμάτων (υπερδεκαετή εμπειρία), ο Θανάσης εξειδικεύεται στον κλάδο του Τουρισμού στην αξιολόγηση και αναδιοργάνωση διαδικασιών τουριστικών επιχειρήσεων.

Δημήτρης Ίσαρης

Funding Expert

Ο Δημήτρης είναι πολιτικός μηχανικός με εμπειρία στη διαχείριση μεγάλων οικοδομικών έργων. Ως στέλεχος της ΕΛΑΝΕΤ, ενδιάμεσου φορέα υλοποίησης Προγραμμάτων επιχορηγήσεων έχει εξειδικευμένη γνώση στην υλοποίηση Αναπτυξιακών Προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ως σύμβουλος επιχειρήσεων έχει διαχειριστεί με επιτυχία επενδυτικά σχέδια μεγάλου αριθμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συμβάλλοντας στην εξυγίανση και την ανάπτυξη τους.

Παναγιώτης Σαρέλλας

Facility & Energy Manager

Ο Παναγιώτης είναι πιστοποιημένος EUREM – European Energy Manager. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία τόσο στους τομείς Facility & Energy Management μεγάλων κτιριακών εγκαταστάσεων και υποδομών, όσο και στους τομείς Project & Contract Management, με συμμετοχή σε όλα τα στάδια κατασκευής και λειτουργίας πολυτελών ολοκληρωμένων τουριστικών περιοχών (Ξενοδοχεία 5 αστέρων, γήπεδο Golf, Spa, συνεδριακοί χώροι).

Λεωνίδας Συργκάνης

Construction Manager

Ο Λεωνίδας είναι ο επικεφαλής της κατασκευαστικής μας ομάδας, με 12ετή εμπειρία στον τομέα των αρχιτεκτονικών μελετών και επίβλεψης έργων σε όλα τα στάδια της κατασκευής. Έχει επιμεληθεί πλήθος έργων που αφορούν σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, εκθεσιακά περίπτερα, τουριστικές εγκαταστάσεις, ανακαινίσεις και έργα ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων.

Δημήτρης Κοκολάκης

Design&Communication Expert

Μετά από χρόνια σε financial management θέσεις πολυεθνικών εταιρειών, το 2007 το ενδιαφέρον του Δημήτρη για την επικοινωνία τον οδήγησε στη δημιουργία των Media Designers. Έτσι, σταμάτησε να μετράει νούμερα στα spreadsheets και άρχισε να μετράει pixels στην οθόνη. Ο Δημήτρης αποτελεί τον επικεφαλής της δημιουργικής ομάδας designer της UpGreat.